Editura Sigma

Poveștile Cangurului 2022
Mulțumiri partenerilor media

Mulțumim partenerilor noștri media, Radio România Cultural, Itsy Bitsy FM, Smile FM, Observatorul Prahovean, https://spotmedia.ro/, Jurnal de Craiova, Jurnal de Oltenia și Radio As Suceava, pentru că au ales să-și informeze segmentele de public cărora li se adresează cu privire la faptul că s-a dat start înscrierilor la jocul-concurs Poveștile Cangurului.

În acest fel unitățile școlare au aflat că pot înscrie unitatea școlară drept centru de concurs. La cererea cadrelor didactice, perioada de înscriere a școlilor drept centre de concurs s-a prelungit până pe data de 9 februarie, iar susținerea jocului-concurs se va face pe 18 februarie. Copiii au astfel posibilitatea să concureze în școli, cu materiale tipărite. Înscrierile se pot face urmând link-ul: https://stars-org.net/inscrieri/#ro .

În ceea ce privește susținerea online, aceasta se va face începând cu data de 18 februarie, iar înscrierile se pot realiza până la momentul susținerii testului. Înscrierile se pot face urmând link-ul: https://editurasigma.ro/product/cangurul-lingvist-franceza/ .

Articolele pot fi citite mai jos:

Articol Radio România Cultural: https://www.radioromaniacultural.ro/jocurile-concurs-cangurul-debuteaza-cu-povestile-cangurului/

Articol Itsy Bitsy: https://www.itsybitsy.ro/jocurile-concurs-cangurul-debuteaza-cu-povestile-cangurului/

Articol SmileFM: https://www.smilefm.ro/jocurile-concurs-cangurul-debuteaza-cu-povestile-cangurului/

Articol Radio As Suceava: https://radioas.ro/2022/02/02/continua-inscrierile-pentru-concursul-povestile-cangurului-adresat-elevilor-din-clasa-pregatitoare-si-clasele-i-xii/