Editura Sigma

Mulțumim partenerului media
Critic Arad

Mulțumim, Critic Arad!

Mulțumim ziarului Critic Arad pentru profesionalismul cu care își informează cititorii!

Datorită publicației arădene, copii, părinții și profesorii au aflat că în luna mai, în premieră pentru România, s-a dat startul unei ediții interdisciplinare a concursurilor Cangurul, ce îmbină armonios atât provocările disciplinei de explorarea mediului, cât și pe cele ale disciplinei comunicare, intitulată Poveștile Cangurașului Explorator pentru clasele P-IV.

Concursul online se desfășoară oricând în perioada 27 mai, ora 11:00 – 31 mai, ora 20:00 și durează 60 de minute.

Poveștile Cangurașului Explorator propune două variante de susținere a jocului-concurs, la alegere:

În varianta offline, Responsabilul de concurs (un profesor sau un părinte) se va ocupa de prezentarea, înscrierea elevilor şi organizarea locală. Perioada de înscriere a elevilor se va încheia pe data de 20 mai. După susținerea concursului responsabilul va expedia prin colet poştal foile de răspuns completate de elevi, în termen de două zile lucrătoare de la data concursului, la adresa: Asociația IDEE, O.P. 83, C.P. 101, Bucureşti.

În varianta online, părinții pot înscrie elevii individual, pe https://editurasigma.ro, iar înscrierea se poate face inclusiv în ziua susținerii concursului.

Vă invităm să găsiți articolul complet la adresa:

https://criticarad.ro/concursul-interdisciplinar-povestile-cangurasului-explorator-pentru-clasele-0-iv-are-loc-in-premiera-pentru-romania-la-sfarsitul-lunii-mai-vezi-conditii-de-participare/