Editura Sigma

Metode de plată și livrare

Metode de plata:


  • Cash la livrare (ramburs)
  • Plata cu Cardul  prin EuPlătesc.Ro – Plati securizate prin procesatorul de carti de credit EuPlătesc.

Metode de livrare:


  • Pentru comenzi cu ridicare personală din Bucureşti (Str. Prof Nicolae Cartojan nr 11-13, sector 2, Bucuresti, Email: comenzi@editurasigma.ro; program: Luni-Vineri, orele 08-16. ) nu se percep taxe de livrare.
  • Plata se poate face prin card sau ramburs, plata ramburs doar pentru comenzi mai mari de 50 lei fără taxe de transport.
  • În cazul în care comanda este mai mică de 200 lei, taxele de livrare sunt de 17.00 lei, pentru comenzile mai mari de 200 lei nu există taxe de livrare. Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid (termenul de livrare este de 24 – 48h pentru zilele lucrătoare).

1. Cum cumpar produse de pe site-ul www.librariesigma.ro si plata prin procesatorul de carti de credit EuPlătesc?

S.C. EDITURA SIGMA SRL vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale http://www.euplatesc.ro/plati-online/. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul “Adauga in cos”, adaugati si alte produse daca doriti iar apoi trebuie sa finalizati comanda.

b. Introduceti datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica “Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?”. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre S.C. EDITURA SIGMA SRL, nici de catre EuPlătesc. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, S.C. EDITURA SIGMA SRL si EuPlătesc nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand “Pasul urmator”.

c. Introduceti datele despre credit/debit card:

Daca ati ales metoda de plata “Card credit/debit” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul “3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele EuPlătesc, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, “3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul “3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

2. Politica de securitate


 

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de EuPlătesc. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

• Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – S.C. EDITURA SIGMA SRL si EuPlătesc garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi “Politica de confidentialitate EuPlătesc” http://www.euplatesc.ro/plati-online/index.php/despre-euplatesc/5-confidentialitate.html si “Politica de confidentialitate S.C. EDITURA SIGMA SRL” http://librariesigma.ro/politica-colectare-date-private/ pentru mai multe informatii despre subiect.

• Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului “3-D Secure” aplicat de catre EuPlătesc pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele EuPlătesc, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul “3-D Secure”, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi “Verified by Visa” si “SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul “3-D Secure”.

3. Metode de plata


 

Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului EuPlătesc cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.