Editura Sigma

Noutăți editoriale din seria Melciulică

Hârș, hârș, Melciulică s-a întors cu 3 noi aventuri care vor desena zâmbete pe chipurile micuților cititori!

Vesel, simpatic, dulce ca nimeni altul, Melciulică este personajul prin intermediul căruia sunt povestite întâmplări delicioase, fiecare având la bază un substrat psihologic. Autoarele Alina Oancea și Daniela Stoicescu oferă prin intermediul acestor povești o punte de legătură între grădiniță și clasa pregătitoare, ajutându-i pe copii să-și înțeleagă în mod firesc emoțiile.

Poveștile au fost ilustrate cu iscusință, astfel încât să îi poarte pe copii într-un univers colorat, în care curcubeiele sunt la ordinea zilei. Pornind de la imaginile și textele prezente se pot organiza numeroase activități cu copiii, la clasă sau de către părinți, acasă.

Noutăți editoriale din seria Melciulică:

1. Bunătate

În acest volum, autoarele ne povestesc o nouă aventură din viața personajului principal Melciulică, având de această dată în prim-plan bunătatea. Prietenii lui Melciulică sunt și ei prezenți pentru a lua parte împreună cu adorabilul melc la o poveste delicioasă.

Cartea uriașă ”Bunătate” poate fi comandată aici la prețul de 29 lei.

2. De țe?

În această carte, Alina Oancea și Daniela Stoicescu ne povestesc despre curiozitate și cum aceasta reprezintă o reacție firească. Șupică, cel mai mic frate al lui Melciulică, își face și el apariția într-o poveste savuroasă dedicată cunoașterii!

Cartea uriașă ”De țe?” poate fi comandată aici la prețul de 29 lei.

3. Sunt puțin furios!

În acest volum, autoarele ne spun povestea felului în care eroul principal învață să nu se lase copleșit de furie. Simpaticul melc învață despre metode prin care își poate domoli această emoție, primind ajutor de la veselii săi prieteni.

Cartea uriașă ”Sunt puțin furios!” poate fi comandată aici la prețul de 29 lei.

Vă invităm să descoperiți și alte cărți din seria Melciulică aici!