Editura Sigma

Mulțumim Ziarul de Vrancea!

Mulțumim partenerului nostru media Ziarul de Vrancea pentru profesionalismul cu care îşi informează cititorii! Datorită lui, elevii vrânceni din clasele I-XII care vor să-și testeze cunoștințele de limbă engleză au aflat că s-a dat startul înscrierilor la jocul-concurs Cangurul lingvist – Engleză ce va avea loc începând din 16 noiembrie.

Părinţii îi pot înscrie individual pe copiii lor pentru a susţine online concursul urmând instrucțiunile de pe www.editurasigma.ro.

Susținerea online va avea loc pe niveluri, după următorul calendar: pentru testele START și STORY de joi, 16 noiembrie, ora 12:00, până luni, 20 noiembrie, ora 20.00; pentru testele JOEY, WALLABY, GREY KANGAROO și RED KANGAROO — joi, 16 noiembrie, orele 17:00-22:00.

Elevii se pot pregăti pentru jocul-concurs Cangurul lingvist – Engleză folosind testele de antrenament de pe www.editurasigma.ro, alegând din secţiunea „Cangurul”, opţiunile „Teste de antrenament”şi „Limba engleză”.

Pentru mai multe detalii vă invităm să vizitați website-ul Ziarul de Vrancea la adresa https://www.ziaruldevrancea.ro/special/educatie/in-atentia-elevilor-vranceni-din-clasele-i-xii-care-vor-sa-si-testeze-cunostintele-de-limba-engleza.