Editura Sigma

Mulțumim Crai Nou!

Suntem recunoscători publicației sucevene Crai Nou pentru sprijinul său în informarea cadrelor didactice, părinților și copiilor din clasele I-XII din județul Suceava cu privire la startul înscrierilor la jocul-concurs Cangurul lingvist – Engleză ce va avea loc începând din 16 noiembrie.

Părinţii îi pot înscrie individual pe copiii lor pentru a susţine online concursul urmând instrucțiunile de pe www.editurasigma.ro. Cadrele didactice pot să se înscrie ca responsabili de concurs, școlile devenind centre de concurs pentru elevii lor. Înscrierea pentru susținerea examenului în centrele de concurs se face până pe 6 noiembrie.

Susținerea online va avea loc pe niveluri, după următorul calendar: pentru testele START și STORY de joi, 16 noiembrie, ora 12:00, până luni, 20 noiembrie, ora 20.00; pentru testele JOEY, WALLABY, GREY KANGAROO și RED KANGAROO — joi, 16 noiembrie, orele 17:00-22:00.

Elevii se pot pregăti pentru jocul-concurs Cangurul lingvist – Engleză folosind testele de antrenament de pe www.editurasigma.ro, alegând din secţiunea „Cangurul”, opţiunile „Teste de antrenament” şi „Limba engleză”.

Pentru mai multe detalii vă invităm să vizitați website-ul Crai Nou la adresa https://www.crainou.ro/2023/10/27/inscrieri-pentru-cangurul-lingvist-engleza/.