Editura Sigma

Suntem recunoscători spotmedia.ro!

Ne exprimăm gratitudinea față de partenerul nostru media spotmedia.ro pentru profesionalismul cu care îşi informează cititorii şi pentru sprijinul pe care îl acordă unui proiect educațional adresat tinerelor generații!

Datorită partenerului nostru media, copiii, părinții şi profesorii din clasele I-XII au aflat că s-a dat startul înscrierii la unul dintre cele mai îndrăgite concursuri, jocul-concurs Cangurul lingvist – Engleză ce va avea loc începând din 16 noiembrie.

Copii se pot pregăti pentru concurs achiziționând testele de antrenament de pe www.editurasigma.ro alegând din secțiunea „Cangurul”, opțiunile „Teste de antrenament” şi „Limba engleză”.

Concursul se poate susține offline, cu reviste tipărite, la cererea participanților. Responsabilul de concurs se înscrie ca organizator pentru centrul de testare din școala sau liceul la care activează în postura de cadru didactic pe https://stars-org.net/inscrieri/#ro. Acesta transmite, prin e-mail sau telefonic, numărul de participanți care doresc să achiziționeze revista cu teste până cel târziu pe 6 noiembrie. De asemenea, părinții îi pot înscrie individual pe copii pentru a susține concursul online, pe platforma cangurul.net, până în ziua concursului.

Vă invităm să găsiți mai multe informații vizitând spotmedia.ro la adresa https://spotmedia.ro/stiri/educatie/jocul-concurs-international-cangurul-lingvist-engleza-da-startul-inscrierilor.