Editura Sigma

Mulțumim partenerului media
Observatorul Prahovean

Cangurasul-Observatorul-Prahovean

Ne exprimăm gratitudinea și salutăm sprijinul primit de la Observatorul Prahovean, partenerul nostru media care a ales să susțină într-un mod admirabil un proiect educațional excepțional adresat noilor generații.

Datorită publicației prahovene, cititorii săi au aflat că a început sesiunea de înscriere la Poveștile Cangurașului explorator, o ediție care combină în premieră națională provocările disciplinei de comunicare cu cele ale disciplinei de explorarea mediului.

Concursul online se desfășoară oricând în perioada 27 mai, ora 11:00 – 31 mai, ora 20:00 și durează 60 de minute.

Poveștile Cangurașului explorator propune două variante de susținere a jocului-concurs, la alegere:

  • offline, cu materiale tipărite;
  • online, pe platforma www.cangurul.net.

În varianta offline, Responsabilul de concurs (un profesor sau un părinte) se va ocupa de prezentarea, înscrierea elevilor şi organizarea locală. Perioada de înscriere a elevilor se va încheia pe data de 20 mai. După susținerea concursului responsabilul va expedia prin colet poştal foile de răspuns completate de elevi, în termen de două zile lucrătoare de la data concursului, la adresa: Asociația IDEE, O.P. 83, C.P. 101, Bucureşti.

În varianta online, părinții pot înscrie elevii individual, pe https://editurasigma.ro, iar înscrierea se poate face inclusiv în ziua susținerii concursului.

Regulamentul concursului se găsește aici.

Vă invităm să citiți articolul complet la adresa: https://www.observatorulph.ro/educatie/2646706-premiera-concurs-interdisciplinar-pentru-copii-istetinar-povestile-cangurasului-explorator-pentru-clasele-0-iv-are-loc-in-premiera-pentru-romania-la-sfarsitul-lunii-mai-vezi-conditii-de-participare/