Editura Sigma

Mulțumim Jurnal de Vrancea!

Mulțumim partenerului nostru media, Jurnal de Vrancea, pentru profesionalismul cu care își informează cititorii! Datorită Jurnal de Vrancea, cadrele didactice din județul Vrancea au aflat că sunt invitate să înscrie școala unde predau ca centru de testare în cadrul celui mai mare concurs internațional de matematică aplicată.

Asociația Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educație (Asociația IDEE) vă anunță cu plăcere că s-a dat STARTUL înscrierilor la Jocul-concurs internațional Cangurașul matematician pentru clasa pregătitoare și clasele I-IV. Concursul Internațional de Matematică Aplicată Cangurul este cel mai mare din lume, el organizându-se în peste 90 de țări, inclusiv România. Problemele sunt elaborate de echipe internaționale. În România, Cangurul se desfășoară în limbile română și maghiară. Data la care se va susține Cangurașul matematician pentru clasa pregătitoare și clasele I-IV este 15 decembrie 2023. Înscrierea școlilor ca centre de concurs se face până pe 4 decembrie.

Pentru mai multe informații vă invităm să citiți articolul complet vizitând Jurnal de Vrancea la adresa
https://www.jurnaldevrancea.ro/s-a-dat-startul-inscrierilor-la-cel-mai-mare-concurs-international-de-matematica-din-lume/.