Editura Sigma

Mulțumim Spotmedia.ro!

Mulțumim partenerului nostru media, Spotmedia.ro, pentru modul profesionist în care îşi informează cititorii! Datorită Spotmedia.ro, cadrele didactice care predau la clasa pregătitoare şi clasele I-IV au aflat că sunt invitate să înscrie școala unde predau ca centru de testare în cadrul celui mai mare concurs internațional de matematică aplicată, Canguraşul matematician. De asemenea, părinţii îşi pot înscrie copiii individual, urmând ca aceştia să susţină concursul online, între 15 şi 18 decembrie, conform informaţiilor din regulamentul de concurs care se pot citi aici.

Asociația Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educație (Asociația IDEE) vă anunță cu plăcere că s-a dat STARTUL înscrierilor la Jocul-concurs internațional Cangurașul matematician pentru clasa pregătitoare și clasele I-IV. Concursul Internațional de Matematică Aplicată Cangurul este cel mai mare din lume, el organizându-se în peste 90 de țări, inclusiv România. Problemele sunt elaborate de echipe internaționale. În România, Cangurul se desfășoară în limbile română și maghiară. Data la care Cangurașul matematician pentru clasa pregătitoare și clasele I-IV se va susține în centrele de testare din şcoli este 15 decembrie 2023. Înscrierea școlilor ca centre de concurs se face până pe 4 decembrie.

Pentru mai multe informații vă invităm să citiți articolul complet vizitând Spormedia.ro la adresa https://spotmedia.ro/stiri/educatie/s-a-dat-startul-inscrierilor-la-cel-mai-mare-concurs-international-de-matematica-din-lume.