Editura Sigma

Mulţumim Iaşi Expres!

Ne exprimăm gratitudinea faţă de Iaşi Expres, datorită căreia cadrele didactice de la clasa pregătitoare şi clasele I-IV din judeţul Iaşi au aflat că pot înscrie unitatea de învăţământ în care activează la Canguraşul matematician, cel mai mare concurs internaţional de matematică aplicată!

Cadrele didactice sunt invitate să se înscrie pe https://stars-org.net/ ca organizatori ai centrelor de testare Cangurul din școli. Organizatorii centrelor de testare se vor ocupa de înscrierea elevilor, prezentarea și desfăşurarea concursului și vor transmite telefonic, online sau prin e-mail numărul de elevi înscriși pe clase.

Concursul se va susține în două moduri: offline, în şcoli, cu reviste tipărite, trimise la cererea participanților sau online, pe platforma cangurul.net.

Organizatorul centrului de testare poate opta fie să primească reviste tipărite pentru elevii înscriși în centrele de testare din școli, fie să multiplice materialele în centrele de testare. Înscrierea elevilor va avea loc până la data de 8 decembrie 2023.

Pentru a citi articolul complet vă invităm să vizitaţi Iaşi Expres la adresa https://iasiexpres.ro/2023/11/28/s-a-dat-startul-inscrierilor-la-cel-mai-mare-concurs-international-de-matematica-din-lume/.