Editura Sigma

Mulțumim Agerpres!

Ne exprimăm gratitudinea faţă de partenerul nostru media, Agenţia Naţională de Ştiri Agerpres, datorită căruia cadrele didactice, părinții și copiii din clasele I-XII din toată țara au aflat că s-a dat startul înscrierilor la jocul-concurs Cangurul lingvist – Engleză ce va avea loc începând din 16 noiembrie.

Părinţii îi pot înscrie individual pe copiii lor pentru a susține online concursul urmând instrucțiunile de pe www.editurasigma.ro. Cadrele didactice pot să se înscrie ca responsabili de concurs, școlile devenind centre de concurs pentru elevii lor. Înscrierea pentru susținerea examenului în centrele de concurs se face până pe 6 noiembrie.

Susținerea online va avea loc pe niveluri, după următorul calendar: pentru testele START și STORY de joi, 16 noiembrie, ora 12:00, până luni, 20 noiembrie, ora 20.00; pentru testele JOEY, WALLABY, GREY KANGAROO și RED KANGAROO — joi, 16 noiembrie, orele 17:00-22:00.

Elevii se pot pregăti pentru jocul-concurs Cangurul lingvist – Engleză folosind testele de antrenament de pe www.editurasigma.ro, alegând din secţiunea „Cangurul”, opţiunile „Teste de antrenament” şi „Limba engleză”.

Pentru mai multe detalii vă invităm să vizitați website-ul Agerpres la adresa https://www.agerpres.ro/comunicate/2023/10/20/comunicat-de-presa-asociatia-institutul-pentru-dezvoltarea-evaluarii-in-educatie–1190204.