Editura Sigma

Mulțumim Deșteptarea de Bacău!

Mulțumim Deșteptarea de Bacău pentru profesionalismul cu care îşi informează cititorii! Datorită publicaţiei băcăoane, elevii judeţului Bacău din clasele I-XII care vor să-și testeze cunoștințele de limbă engleză au aflat că s-a dat startul înscrierilor la jocul-concurs Cangurul lingvist – Engleză ce va avea loc începând din 16 noiembrie.

Părinţii îi pot înscrie individual pe copiii lor pentru a susţine online concursul urmând instrucțiunile de pe www.editurasigma.ro. Cadrele didactice sunt invitate să se înscrie până pe 6 noiembrie ca responsabil de concurs pe https://stars-org.net/inscrieri/#ro, urmând să transmită ulterior, prin e-mail sau telefonic, numărul de participanți care doresc să achiziționeze revista cu teste.

Susținerea online va avea loc pe niveluri, după următorul calendar: pentru testele START și STORY de joi, 16 noiembrie, ora 12:00, până luni, 20 noiembrie, ora 20.00; pentru testele JOEY, WALLABY, GREY KANGAROO și RED KANGAROO — joi, 16 noiembrie, orele 17:00-22:00. Concursul se poate susține şi offline, în centrele de concurs din școli, pe reviste tipărite.

Vă invităm să consultați regulamentul vizitând www.cangurul.ro la adresa aceasta.

Elevii se pot pregăti pentru jocul-concurs Cangurul lingvist – Engleză folosind testele de antrenament de pe www.editurasigma.ro, alegând din secţiunea „Cangurul”, opţiunile „Teste de antrenament”şi „Limba engleză”.

Pentru mai multe detalii vă invităm să vizitați website-ul Deșteptarea de Bacău la adresa https://www.desteptarea.ro/jocul-concurs-international-cangurul-lingvist-engleza-da-startul-inscrierilor/?fbclid=IwAR3kKIKM3vMCT32Njob_4OXIUI1CtMf797JqPz5oVoQPusQ4u7lxFkz-nTY.