Editura Sigma

Mulţumim Ziarului de Vrancea!

Mulţumim jurnaliştilor Ziarului de Vrancea pentru că îşi informează cu profesionalism cititorii! Datorită lor, locuitorii judeţului Vrancea au aflat că, în perioada 24-28 mai, se pot bucura de reduceri de preț între 30% și 40% la produse premium de educație sau la cărți de beletristică pentru copii, din confortul propriei locuințe, ca și cum s-ar afla în București, la standul Editurii Sigma din cadrul Bookfest 2023.

Trimițând dovada plății unor produse de pe website-ul Editurii Sigma efectuate în perioada 24-28 mai 2023, împreună cu numele și datele de contact (telefon, email, vârsta copilului), la adresa: nicoleta.puiu@editurasigma.ro, cu subiectul „Tombola Bookfest”, cumpărătorii se înscriu în tombola pe care Editura Sigma o organizează cu ocazia târgului Bookfest 2023 și care își va anunța câștigătorii marți, 30 mai, pe blogul www.editurasigma.ro și pe canalul Facebook al editurii.

În această perioadă, părinţii copiilor de 3-9 ani pot profita de marile reduceri de preţ la Pingu’s English. Direct din laboratoarele Linguaphone Group şi a Universității Kingston din Londra, Marea Britanie, vine în București, la Bookfest, Pingu’s English, cel mai bun prieten şi cel mai inspirat antrenor al copiilor preșcolari care vor să acceseze de la ei de acasă programe de învățare în limba engleză similare celor existente în cele mai performante școli private din lume. Pingu’s Eglish, metoda pe care o folosesc cele mai importante grădiniţe şi şcoli private în limba engleză din 22 de state din toată lumea.

Vă invităm să citiți articolul complet vizitând website-ul Ziarul de Vrancea la adresa https://www.ziaruldevrancea.ro/promo/brand-voice/promotii-pentru-locuitorii-judetului-vrancea-in-perioada-24-28-mai-2023-la-produse-premium-de-educatie-sau-la-carti-de-beletristica-pentru-copii.