Editura Sigma

Despre noi

Bun Venit la Editura Sigma.

Infiintata in 1990, Editura Sigma, la mai bine de 25 ani de activitate, da proba maturitatii sale. Marturie sta evolutia sa pe piata editoriala romaneasca.

Pornind initial unidirectional, cu o productie de carte centrata pe domeniul matematicii scolare, editura si-a diversificat, in timp, directiile de manifestare. Centrul de interes a ramas cartea scolara, intentiile noastre fiind de sustinere si promovare in invatamantul romanesc.

In momentul de fata Editura Sigma editeaza manuale scolare pentru clasele primare, gimnaziu si liceu, precum si cursuri universitare si materiale auxiliare (ghiduri pentru invatatori si profesori, culegeri de exercitii si probleme, antologii de texte literare, caiete de aplicatii la clasa si pentru acasa).

In acest proces, Editura este sustinuta de nume sonore ale invatamantului, specialisti de la catedra sau din cercetare, care si-au unit efortul in echipe de lucru care au de acum notoritate pe piata de carte scolara. Am cautat sa mentinem aceste echipe, pentru a asigura o viziune unitara asupra unui ciclu de invatare (patru ani), precum si pentru a oferi continuitate in aplicarea unei anumite metode de predare si invatare.